Uw huis verhuren

Uw vakantiewoning verhuren ...

Onze organisatie is onderdeel van de Holiday Home Vision Group, met kantoren in Nederland, Spanje en Frankrijk. Wij zijn inmiddels meer dan 15 jaar actief in de verhuur en verkoop van vakantiehuizen en villas in Spanje en Frankrijk. Met het promoten van uw vakantiehuis via onze sites heeft u niet alleen het voordeel van onze vele jaren ervaring maar brengt u uw huis onder de aandacht bij miljoenen bezoekers welke jaarlijks een vakantiehuis huren. Naast onze eigen high traffic website werken wij nauw samen met organisaties als Homeaway, Rightmove, Kyero en vele andere bekende portal-partners waardoor u een groot bereik heeft, met voor u als verhuurder minimale inspanning. Naast het adverteren via portals en Google promoten wij onze sites tevens via Facebook en middels sponsoring van evenementen. Onze missie en succesformule is het bieden van een hoge service tegen een scherp tarief, zowel voor huurder als verhuurder, in combinatie met moderne websites en geavanceerde automatisering.

 


U heeft volledige controle over uw kostbare bezit ...

Met onze moderne software heeft u de volledige controle over uw bezit, zo kunt u in de module voor huiseigenaren periodes voor eigen gebruik blokkeren. U ontvangt bij iedere boeking altijd een mail met gegevens van de klant, en het verzoek de boeking aan ons te bevestigen door middel van het klikken op een link in de email. Heel makkelijk! Pas dan zal de huurder een factuur ontvangen. Wij vragen niet om exclusiviteit, u heeft altijd het recht uw woning elders te adverteren of zelf te verhuren. Wij bieden onze huurders internationaal goedgekeurde voorwaarden welke in samenwerking met de stichting Webshop Trustmark en de Consumentenbond zijn opgemaakt. Dit biedt u maximale zekerheid dat deze voorwaarden met de wet zijn getoetst.

 


Garanties voor uw klanten …

Holiday Home Vision is aangesloten bij de Stichting Garantie Reisgelden ( SGR) en mag het Thuiswinkel Waarborg logo voeren; dit geeft uw klanten de zekerheid dat ze met een professionele en bonafide organisatie werken, hetgeen direct resultaat heeft op het aantal boekingen.

 


Lage kosten door geavanceerde software ...

Met onze moderne geavanceerde software zijn wij in staat tegen zeer concurrerende prijzen met uw bezit te werken; u zult verbaast staan over onze lage vergoeding. Indien u dit wenst kan ons team voor u de volledige zorg uit handen nemen, onze sites zijn gekoppeld aan advertentie-portals waardoor wij in staat zijn uw woning onder de aandacht te brengen in meer dan 40 landen. Ons team kan de klanten in 7 talen te woord staan, en wij hebben lokale telefoonnummers voor onze klanten en eigenaars in vele landen. Wij vertellen u in een gesprek graag meer over alle voordelen van het verhuren via de Holiday Home Vision Group.

 


Online beheer over uw woning en boekingen ...

Via de eerder genoemde partner module kunt u online inloggen. In uw account kunt u uw boekingen en betalingen volgen, uw woning bewerken en boekingen controleren op aankomst datum. Tevens kunt u hier een verzoek doen tot aanpassingen van uw gegevens als uw woning reeds online staat. Hier kunt u ook foto’s van uw woning toevoegen. Via deze link eigenaar login kunt u inloggen of uw huis registeren als u voor het eerst via ons wilt verhuren.

 


Meer informatie ...

Wij geven u graag nadere toelichting over ons systeem, alsmede onze visie op de mogelijkheden tot verhuur aan de hand van onze ervaring in uw regio. Wij houden hierbij centraal dat het vertrouwen van uw potentiële huurders samen gaat met de financiële zekerheid en de duidelijke voorwaarden die wij namens u aan de huurders bieden. Onze samenwerking bepaald uiteindelijk uw succes met het zorgeloos verhuren.

 POWERED BY ESTATEFY.COM