Excursies

Excursie mogelijkheden in Frankrijk...

Ontdek de regio vanuit uw vakantiehuis. De allermooiste vakantievilla aan de Cote d'Azur hebben wij helaas niet in de verhuur, maar u kunt hem wel bezoeken. Dit is namelijk het vakantiehuis waar Béatrice Ephrussi de Rotschild vanaf 1912 overwinterde. Met de bouw werd begonnen in 1907, en duurde ongeveer 5 jaar. Bouwtekeningen van verschillende beroemde architecten werden afgewezen, en uiteindelijk ging de opdracht naar de architect Jacques Marcel Auburtin. Hij ontwierp een zeer bijzondere vakantievilla met een compleet ingerichte badkamer met bad voor iedere slaapkamer, telefoon en een lift. Beatrice ontwierp haar tuin uiteindelijk zelf, door het combineren van de ideeën van verschillende tuin-architecten. U vindt de villa in Saint-Jean-Cap Ferrat, tussen Nice en Monaco. 

 

De villa is het hele jaar te bezoeken, maar controleer de openingstijden op hun website.ontdek de vele mogelijkheden zoals excursies in de regio. Monaco is een dwergstaatje aan de Cote d'Azur dat vooral beroemd is door zijn casino en de jaarlijks terugkerende Formule 1 race. Vanuit uw vakantiehuis is het een prima plaats voor een dagexcursie. Het paleis van de prins, dat oorspronkelijk een fort was en gebouwd is in 1215, is het bezoeken zeker waard. U kunt er ongeveer 100 antieke auto's vinden die behoren tot de collectie van Prince Rainier III. Tevens is er een museum met meer dan 1000 objecten die aan Napoleon hebben toebehoord. In iedere regio vanuit uw vakantiehuis in Frankrijk altijd iets leuks te ondernemen.

 

Bezoek de mooiste villa aan de Cote d’Azur...

Vanuit uw vakantiehuis de regio ontdekken. Azurselect biedt u al ruim 15 jaar een riant aanbod luxe vakantievilla's en vakantiehuizen in St. Tropez, Saint Maxime en andere prachtige dorpen in deze streek waar u in de buurt hele leuke dagexcursies kunt maken. St.Tropez, Les Issambres, Nice, Antibes, St. Aygulf, Ste. Maxime, Plan de la Tour, Grimaud, Montaroux, Mandelieu, Frejus, Ramatuelle ,Gassin, Grasse, Cannes, verhuur van vakantiewoningen, vakantiehuizen en luxe vakantie villa's met prive-zwembad in Frankrijk, Provence - Côte d'Azur, Vakantiehuis, Vakantiehuizen, Frankrijk, Provence Côte d'Azur, vakantiehuis Frankrijk, vakantiehuisje, vakantiewoning.

 POWERED BY ESTATEFY.COM