Beste Bezoeker,

Azurselect is reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de verhuur van vakantiehuizen en vakantievilla’s aan de Côte d’Azur, en met name in de omgeving van de populaire badplaatsen Sainte-Maxime en Les Issambres.

Wij kunnen u het grootste assortiment aanbieden in deze regio, waarbij geldt dat we voor alle villa’s rechtstreeks werken met de eigenaar. Alle huizen zijn door ons bezocht, en de meeste foto’s die u op onze website vindt zijn ook door ons zelf genomen.

Zo kunnen wij u dus ook optimaal adviseren omtrent welke villa het meest geschikt is voor uw vakantie, en beantwoordt aan al uw wensen, dus aarzel niet ons te contacteren.

Zoeken

Via onze zoekmachine kunt u makkelijk zien welke villa beschikbaar is voor de door u gewenste periode, en door middel van de filters kunt u de prijsklasse opgeven, het aantal kamers, en selecteren op een aantal veelgevraagde voorzieningen, zoals een zwembad, airconditioning of de mogelijkheid uw hond mee te nemen.

Service

Wij willen ons onderscheiden door de service die we bieden. Zo kunt u ons 7 dagen per week bereiken vanuit Nederland op nummer 085-2081119 en vanuit België op nummer 078-481833 en uiteraard via ons email adres [email protected].

Bij ons zult u geen boekingskosten betalen.

Wel bieden wij u de mogelijkheid om tijdens de boeking een annuleringsverzekering af te sluiten, om ieder financieel risico uit te sluiten. Het is verstandig uw favoriete vakantiehuis of vakantievilla lang van tevoren te reserveren. Veel vakantiehuizen zijn reeds vroeg volgeboekt voor het hoogseizoen, dus adviseren wij u om vanaf September reeds te kijken voor het jaar er op.

SGR Stichting Garantiefonds Reisgelden

Juist omdat wij u adviseren vroeg te kijken, is het goed te weten dat Azurselect is aangesloten bij de SGR Stichting Garantiefonds Reisgelden onder nummer 3614, hetgeen inhoudt dat uw betalingen zijn gegarandeerd bij faillissement van een aangesloten reisorganisatie. Zo kunt u met een gerust gevoel boeken.

Ik wens u heel veel plezier met de selectie van uw favoriete vakantiehuis, dit is voor mij een belangrijk deel van de voorpret van de vakantie.

Yves Léon

Directeur Azurselect