GRIMAUD

Bezoek en ontdek Grimaud een handtekening van de natuur en de geschiedenis

Aantal Gasten
Aantal Gasten

ALLES WAT U moet weten over GRIMAUD

Port Grimaud is een kustplaats in de Var onderverdeling. Het wordt ook wel aangeduid als het Venetië van de Provence. De stad is precies gelegen in het centrum van de Golf van Saint-Tropez. De stad ligt dicht bij de Sainte Maxime ook. Het is gelegen aan de Franse Rivièra. Deze kustplaats heeft alles om tegemoet te komen aan de dagelijkse behoeften van de lokale bevolking als de toeristen. Het dorp heeft kleurrijke gebouwen, Romeinse dakpannen, smalle straatjes, winkels enz. Een van de belangrijkste punten over Port Grimaud is dat het volledig verkeersvrij. Vandaar kunt u gemakkelijk zwerven rond in de straten en lokale markten. De stad is bekend voor een breed scala aan watersporten evenals boten.

Vakantiehuizen te huur aan de GRIMAUD

Grimaud 

ID 93759 van € 9 450
4 4 8

Grimaud 

ID 36868 van € 2 995
4 4 8

Grimaud 

ID 41521 van € 3 410
6 4 12

Vakantiehuizen te huur aan de GRIMAUD

Mooie bezienswaardigheden en attracties

Ontdek een selectie van de mooiste plekken en attracties in GRIMAUD

azurselect

Geschiedenis

Het is vermeldenswaard dat Port Grimaud is een middeleeuws dorp. De geschiedenis van zijn oorsprong gaat terug tot de Gallo-Romeinse tijd. De eerste menselijke bevolking vestigden zich in de stad tijdens de 11e eeuw in een ingerichte kasteel. De menselijke bevolking hier dus vestigden nam de controle van het hele dorp uit de noordelijke kant als van het Maures gebergte. Het kasteel van Grimaud diende als een commandopost tot 19e eeuw. Het ligt boven de Golf van Grimaud. De feitelijke ontwikkeling van de stad begon in 1960. Het begon rond de Golf en leidde tot de oprichting van de jachthaven van Port Grimaud. Tijdens de jaren 1970, de verdere ontwikkeling heeft plaatsgevonden en de stad werd verspreid naar het oosten. De derde fase van de ontwikkeling van de stad werd bereikt in de jaren 1990. Het krediet van het concept, het ontwerp en de bouw van de stad gaat naar een architect genaamd Francois Spoerry. Vanaf het jaar 2001, is het dorp geregistreerd als 'Erfgoed van de 20e eeuw'.

azurselect

Bevolking

Volgens de volkstelling van 2012, heeft de stad een totale bevolking van 4041 bewoners.

azurselect

Klimaat

Port Grimaud geniet van een heerlijk klimaat het hele jaar door. Het is te wijten aan de nabijheid van waterlichamen. Koele wind blijft blazen dat het weer heel aangenaam maakt. De maximale gemiddelde temperatuur wordt geregistreerd in de maand juli. Het is 24 ° C en dus de warmste maand van het jaar. Anderzijds, minimum temperatuur merkbaar in de maand januari als het zakt tot 8 ° C. Meestal zijn er zonnige dagen in de stad. De maand oktober ontvangt maximale regenval met een gemiddelde van 151mm. Augustus wordt beschouwd als de beste maand voor zwemmen en andere watersporten en activiteiten. Het is door normaal zee temperatuur van 23 graden in deze maand. Voor meer informatie over het klimaat volg deze link Climate

ALLES WAT U moet weten over GRIMAUD

Italiaans, Pizza, Mediterraan, Europees

Rialto Pizza
Rialto Pizza

24 Place des Artisans, 83310 Port Grimaud, Grimaud, Frankrijk

+33 4 94 56 38 64

http://www.rialtopizzaportgrimaud.com

Frans

Het stallen van de markiezin
Het stallen van de markiezin

3 du Gacharel, 83310, Grimaud, Frankrijk

+33 4 94 81 59 04

http://lamarquise.fr

Italiaans, Frans

Ik hou van het ijs
Ik hou van het ijs

17 Place des Artisans, 83310 Port Grimaud, Grimaud, Frankrijk

+33 4 94 43 61 66

http://jaimelesglaces.fr

Klik hier voor meer restaurants

Een kleine selectie uit onze vakantiehuizen

Een van de mooiste hotel - Hotel Du SoleilFor faciliteit van de bezoekers, zijn nummers van hoge kwaliteit vakantie villa's en vakantiehuizen ter beschikking gesteld. Er zijn verschillende soorten vakantiewoningen te huur in Port Grimaud. U kunt comfortabel verblijf in verschillende hotels, zoals Hotel Giraglia, Hotel Du Soleil en Hotel Le Suffren. Ook kunt u het aantal goede appartementen te koop in Port Grimaud te vinden. De lokale agenten en dealers helpen klanten om onroerend goed vinden in Port Grimaud op basis van hun unieke vereisten.

Grimaud 

ID 93759 wekelijks € 9 450
4 4 8

Grimaud 

ID 36868 wekelijks € 2 995
4 4 8

Grimaud 

ID 41521 wekelijks € 3 410
6 4 12
GRIMAUD

video over GRIMAUD

BEKIJK VIDEO

beoordelingen voor GRIMAUD