LES ISSAMBRES

Bezoeken en te ontdekken Les Issambres je zult het geweldig vinden

Aantal Gasten
Aantal Gasten

ALLES WAT U moet weten over LES ISSAMBRES

Les Issambres ligt in de regio Roquebrune VAR van Frankrijk. Het is uit de buurt van het kustgebied ongeveer acht kilometer. Deze badplaats heeft veel stranden en baaien die de schoonheid van de kust kusten te verbeteren. Het resort wordt bezocht door grote aantal bezoekers van over de hele year.There zijn een aantal goede stranden in en rond de regio. Het strand van San Peire en Strand van La Pinede zijn heel beroemd onder de toeristen. Deze fijne zandstranden glinsteren als goud tijdens de middaguren. Een groot aantal festivals en culturele evenementen worden georganiseerd in de regio. De Varen Dag vindt plaats in het midden van juni. Er zijn verschillende soorten varen stunts, zeilen, roeien en vissen en surfen. De wereldberoemde mountainbike wedstrijd wordt georganiseerd in oktober van elk jaar.

Vakantiehuizen te huur aan de LES ISSAMBRES

Les issambres 

ID 164 van € 3 840
5 5 10

Les issambres 

ID 38185 van € 1 275
2 1 4

Les issambres 

ID 169143 van € 1 500
3 2 6

Vakantiehuizen te huur aan de LES ISSAMBRES

Mooie bezienswaardigheden en attracties

Ontdek een selectie van de mooiste plekken en attracties in LES ISSAMBRES

azurselect

Geschiedenis

Het resort is ontstaan ​​tijdens de jaren 1930. Het Hotel La Residence werd gebouwd tijdens die dagen. Naarmate de tijd voorbij, nieuwe hotels, winkels, pleinen, bars en clubs werden gebouwd in de regio.

azurselect

Bevolking

Het resort heeft ontpopt als een van de belangrijkste toeristische attractie in de tijd. U vindt de plaats druk alle tijden te vinden. Er zijn echter geen nauwkeurige statistieken die de bevolking van de regio.

azurselect

Klimaat

U zult aangenaam klimaat in de regio. Er is een maximale zon met een gemiddelde van ongeveer 300 dagen fel zonlicht. De regio blijft droog met marginale regenbuien. Juli wordt opgenomen als de heetste maand, terwijl januari staat als de koudste maand van het jaar. De temperatuur van het zeewater is ideaal voor zwemmen en andere activiteiten op het water.

ALLES WAT U moet weten over LES ISSAMBRES

Frans

De Reserve Gayrard
De Reserve Gayrard

3609 Corniche des Issambres, 83380, Frankrijk

+33 4 94 96 35 39

http://www.lareservegayrard.com

mix Bix

de Maiva
de Maiva

Plage de la Gaillarde, 83380, Frankrijk

+33 4 94 96 82 43

http://www.abcsalles.com

Pizza

Pizza Fanfan
Pizza Fanfan

Piazza San Peïre, 83380 Issambres (Les), Frankrijk

+33 4 94 49 53 13

http://www.pizzafanfanlesissambres.com

Klik hier voor meer restaurants

Een kleine selectie uit onze vakantiehuizen

World-class zwembad voor de gasten van een hotel in Les Issambres U vindt een aantal van de appartementen en vakantiewoningen vinden op grote prijzen. De toeristen kunnen ontspannen vakantie in deze gast huizen. Ze zijn allemaal goed uitgerust met alle hedendaagse faciliteiten. Sommige appartementen kunt u zelfs huisdieren mee te nemen. De appartementen zijn gelegen in een rustige locaties die buiten te houden van de drukte-drukte van de city.Villa Manu en Le Soleil Bleu zijn enkele van de beste appartementen in de regio. U kunt toegang krijgen tot bronnen voor allerlei recreatieve activiteiten, zoals zwemmen, golf, tennis en winkelen. Gratis Wi-Fi-toegang, airconditioning, roomservice en wasservice zijn ook beschikbaar.

Les issambres 

ID 164 wekelijks € 3 840
5 5 10

Les issambres 

ID 38185 wekelijks € 1 275
2 1 4

Les issambres 

ID 169143 wekelijks € 1 500
3 2 6
LES ISSAMBRES

video over LES ISSAMBRES

BEKIJK VIDEO

beoordelingen voor LES ISSAMBRES