SAINT-RAPHAEL

Bezoek en ontdek Saint-Raphaël zandstranden en tropische palmen

Aantal Gasten
Aantal Gasten

ALLES WAT U moet weten over SAINT-RAPHAEL

Saint-Raphael is één meest bekende toeristische plek van Frankrijk. Deze stad is beroemd om zijn jachthavens, eten, goede winkels en zandstranden. Saint Raphael is een grote badplaats in het hart van var provincie. Het is omgeven door een oudere stad die bekend heeft "Fréjus" en ze samen vormen ze een stedelijke wildgroei genaamd "Saint Raphael-Frejus". Saint-Raphael is een blikvanger foto perfecte charmante jachthaven stad, gelegen tussen Saint-Tropez en Cannes, op ongeveer 60 kilometer van Nice. Azuurblauwe zee water, met een achtergrond van mooie perfecte landschap zoals bergen, zeker in Saint-Raphaël is een aantrekkelijke bestemming voor alle echte liefhebbers van de natuur. Ga online en vind vakantie te huur in Saint-Raphaël en beginnen met inpakken van uw zakken voor deze vakantie.

Vakantiehuizen te huur aan de SAINT-RAPHAEL

Saint-Raphaël 

ID 33640 van € 1 799
4 4 8

Saint-Raphaël 

ID 193022 van € 1 955
4 4 10

Vakantiehuizen te huur aan de SAINT-RAPHAEL

Mooie bezienswaardigheden en attracties

Ontdek een selectie van de mooiste plekken en attracties in SAINT-RAPHAEL

azurselect

Geschiedenis

De geschiedenis van Saint-Raphaël brengt ons terug naar het tijdperk van Napoleon Bonaparte overheersing in Frankrijk; Het was het jaar 1799 toen hij aankwam met zijn troepen uit Egypte. Hij landde op een vissersdorp dat de gemeente Saint Raphael was. Er waren ook veel luchtaanvallen door de Britten tussen 1943 en februari 1944. Echter, al de invallen gefaald in hun doelen. Op 15 augustus 1944 ten tijde van de Tweede Wereldoorlog, Saint Raphael was van de sites van een strand landing, tijdens de geallieerde invasie van Zuid-Frankrijk.

azurselect

Bevolking

Volgens de volkstelling van 2006, deze stad heeft een kleine populatie van 34.425. En, Saint Raphael heeft een bevolkingsdichtheid van 360 Km / plein.

azurselect

Klimaat

Saint Raphael heeft een landklimaat met warme, droge zomers en zachte, vochtige winters. Soms is de hele stad is beschut tegen mistral wind optreedt. Het weer hier is meestal blootgesteld aan extreem warme luchtstromen. Voor meer informatie over het klimaat volg deze link Climate

ALLES WAT U moet weten over SAINT-RAPHAEL

Europese

Olsen Shop
Olsen Shop

40 Place Pierre Coullet, 83700, Saint-Raphaël, Frankrijk

+33 4 83 09 38 35

http://www.olsenbutik.fr/fr

Middellandse Zee

Kokonut Rhumerie
Kokonut Rhumerie

57 quai de Cleopatre | Residence Port d'Attache, 83600 Frejus, Frankrijk

+33 4 94 53 61 18

http://www.rhumeriekokonut.com/

welkomstpakketten

Cap Santa Lucia
Cap Santa Lucia

101 Quai Commandant Le Prieur | Port Santa Lucia, 83700, Saint-Raphaël, Frankrijk

+33 4 94 83 93 99

http://capsantalucia.fr/

Klik hier voor meer restaurants

Een kleine selectie uit onze vakantiehuizen

Le Prado dest raphThe prachtige villa's, huizen en hotels van Saint Raphael zal uw verblijf comfortabel en lid kunnen maken. U kunt gemakkelijk een krijgen de huurwoningen in Saint Raphael; in contact te komen met de lokale bevolking daar of gewoon boek een villa online om uw vakantie in dit toeristische resorts een onderwerp van discussie voor vele jaren te komen. Enkele van de meest gereputeerde en luxe hotels in Saint Raphael zijn B & B les, villes de Valescure, Le Prado dest raph en Brise de mer. Veel vastgoeddeskundigen in Frankrijk aan haar klanten om onroerend goed te kopen in Saint Raphael, want het is een investering waard. Er zijn een aantal mooie woningen in Saint Raphael, contact op met een lokale vastgoedmarkt dealer en een rondleiding van deze stad aan zee aan eigendommen in Saint Raphael te vinden. Bent u liefhebber van de natuur en willen bevrijden uit al uw dagelijkse stress, spanning, werkdruk etc. dan moet u een villa te koop in Saint Raphael (als een boerderij voor vakantie) te vinden, aan de rand van deze stad. Bovendien, huur vakantiehuis in Saint Raphael en verdien wat geld in de vorm van huur. In de tijd van vandaag, kan geen enkel land ontsnappen verstedelijking; concentreren gebouw dus hoe een populaire plek als Saint Raphael weg kunnen komen. Veel top wereldwijde bouwers hebben geïnvesteerd in het ontwikkelen van moderne appartement culturele in Saint Raphael, omdat toeristen met investeringsplan houden van deze appartementen cultuur. Daarom vind je gemakkelijk appartementen te koop in Saint Raphael.

Saint-Raphaël 

ID 33640 wekelijks € 1 799
4 4 8

Saint-Raphaël 

ID 193022 wekelijks € 1 955
4 4 10
SAINT-RAPHAEL

video over SAINT-RAPHAEL

BEKIJK VIDEO

beoordelingen voor SAINT-RAPHAEL