Saint Tropez

Bezoek en ontdek Saint Tropez een bestemming die u nooit zult vergeten

Aantal Gasten
Aantal Gasten

ALLES WAT U moet weten over SAINT TROPEZ

Saint Tropez is een metropool in Frankrijk. Het is gelegen aan de Franse Rivièra. De stad is precies ligt 100 km ten westen van Nice in de Var onderverdeling van de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur gebied in het zuid-oosten van Frankrijk. Het was de eerste stad die werd uitgebracht tijdens de Tweede Wereldoorlog. Eerder werd gedomineerd door militairen en een bescheiden vissersdorp. Naar aanleiding van de release, werd erkend op internationaal niveau als gevolg van de badplaats. De stad is ook bekend om de kunstenaars van de Franse New Wave in de bioscoop en de Ye-Ye beweging in de muziek. De burgers van de stad worden genoemd als Tropéziens.

Vakantiehuizen te huur aan de Saint Tropez

Saint-Tropez 

ID 204222 van € 3 545
3 3 6

Vakantiehuizen te huur aan de Saint Tropez

Mooie bezienswaardigheden en attracties

Ontdek een selectie van de mooiste plekken en attracties in Saint Tropez

azurselect

Geschiedenis

De geschiedenis van de stad dateert uit de prehistorie. De stad werd ooit bewoond door de Grieken en Romeinen. Na de val van de Roemenen werd geregeerd door Marseille, Castellanes, Suffrens en anderen. Het werd vernietigd in de 14e eeuw en herbouwd in de 15e eeuw. Turken en Spanjaarden vielen ook de stad voor nummers keren. Het werd uitgebracht tijdens de Tweede Wereldoorlog onder de Operation Dragoon. Vanaf dan is getuige geweest van een ongelooflijke vooruitgang naar de huidige toestand te bereiken.

azurselect

Bevolking

Volgens de telling van 2006, heeft de stad een totale bevolking van 5612. De bevolkingsdichtheid in het gebied is 370 per sq.km.

azurselect

Klimaat

Saint Tropez heeft een warme en gematigd klimaat. De stad ontvangt meer regen in de winter als in tegenstelling tot het zomerseizoen. Het klimaat hier is ingedeeld in Csa type als per Koppen en Geiger classificatiesysteem. Er is een gemiddelde temperatuur van 14,8 ° C in de stad. De temperatuur bereikt piekniveau in de maand juli. Er is een gemiddelde temperatuur van 22,3 ° C in deze maand. In tegenstelling hiermee januari de laagste temperatuur van 8,2 ° C gemiddeld. De variatie in de gemiddelde temperatuur is 14,1 ° C gedurende het hele jaar. De stad ontvangt jaarlijks een gemiddelde neerslag van 801mm. Er is een maximale neerslag in de maand november met een gemiddelde van 113mm. Anderzijds, althans regen valt in de maand juli. Het ontvangt een gemiddelde neerslag van 11 mm. Er is verschil van 102 mm neerslag te midden van deze twee maanden.

ALLES WAT U moet weten over SAINT TROPEZ

Frans, Mediterraan

Le Girelier
Le Girelier

Quai Jean Jaures, 83990 Saint-Tropez, Frankrijk

+33 4 94 97 03 87

http://www.legirelier.fr

Frans

L'Opera - Saint-Tropez
L'Opera - Saint-Tropez

Résidence du Port, 83990 Saint-Tropez, Frankrijk

+33 4 94 49 51 31

http://www.opera-saint-tropez.com

Frans

Hotel Sezz Saint-Tropez
Hotel Sezz Saint-Tropez

151 Route des Salins, 83990 St-Tropez, Frankrijk

+33 4 94 55 31 55

http://saint-tropez.hotelsezz.com

Klik hier voor meer restaurants

Een kleine selectie uit onze vakantiehuizen

Toegeschreven aan tal van toeristische attracties in de stad, is er instroom van bezoeker op grote schaal zo nu en dan. Dat is de reden waarom je verschillende opvangplaatsen in de stad kunt vinden. Er zijn lodges, hotels en vakantiewoningen. Enkele van de meest populaire hotels in de stad zijn Hotel Sezz Saint-Tropez, Hotel Le Mouillage en Kube. Deze zijn allemaal uitgerust met basisvoorzieningen. Ook kunt u een verzoek voor een aantal speciale faciliteiten als per uw specifieke eisen. Enkele andere luxe hotels zijn Hotel de Paris Saint-Tropez en Hotel Ermitage.

Saint-Tropez 

ID 204222 wekelijks € 3 545
3 3 6
Saint Tropez

video over Saint Tropez

BEKIJK VIDEO

beoordelingen voor Saint Tropez