Uw huis verhuren

Verhuur uw vakantiewoning

 

Al meer dan 20 jaar is Azurselect de specialist voor de verhuur van luxe vakantiehuizen en vakantievilla’s in het zuiden van Frankrijk. Door met ons samen te werken voor de verhuur van uw vakantiehuis profiteert u niet alleen van onze vele jaren ervaring, maar brengt u uw huis ook onder de aandacht van vele miljoenen bezoekers die jaarlijks een vakantiehuis huren. Want naast onze eigen high-traffic websites werken we nauw samen met vele externe partners zoals bijvoorbeeld Homeaway, waardoor u een groot bereik heeft, met voor u als verhuurder minimale inspanning. Naast het adverteren op portals en via Google promoten wij onze sites ook via Facebook, waar wij inmiddels meer dan 20.000 actieve volgers hebben, en andere sociale media. Onze succesformule is het bieden van hoge en persoonlijke service, tegen een scherp tarief, zowel voor de huurder als voor de verhuurder, in combinatie met moderne websites.

U heeft volledige controle over uw kostbare bezit

Bij iedere boeking ontvangt u van ons een mail met de gegevens van de klant, en het verzoek de boeking te bevestigen door middel van het klikken op een link in deze mail. Heel gemakkelijk! Pas dan zal de huurder de factuur ontvangen ter bevestiging van diens boeking. Wij zullen u nooit om exclusiviteit voor de verhuur vragen, u heeft altijd het recht om uw vakantiehuis zelf te verhuren of elders te adverteren. Wij bieden onze huurders internationaal goedgekeurde voorwaarden, welke in samenwerking met de stichting Webshop Trustmark en de Consumentenbond zijn opgemaakt. Dit biedt u maximale zekerheid dat deze voorwaarden met de wet zijn getoetst.

 


Garanties voor uw klanten

Azurselect is aangesloten bij de Stichting Garantie Reisgelden (SGR) onder nummer 3614 en mag het Webshop Trustmark logo voeren; dit geeft uw klanten de zekerheid dat ze met een professionele en bonafide organisatie werken, hetgeen direct resultaat heeft op het aantal boekingen.

 


Lage kosten door geavanceerde software 

Met onze moderne geavanceerde software zijn wij in staat tegen zeer concurrerende prijzen met uw bezit te werken; u zult verbaast staan over onze lage vergoeding. Indien u dit wenst kan ons team voor u de volledige zorg uit handen nemen, onze sites zijn gekoppeld aan advertentie-portals waardoor wij in staat zijn uw woning onder de aandacht te brengen bij huurders in meer dan 20 landen. Ons team kan de klanten in 5 talen te woord staan, en wij hebben lokale telefoonnummers voor onze klanten en eigenaars in vele landen. Wij vertellen u in een gesprek graag meer over alle voordelen van het verhuren via Azurselect.

 


Beheer van uw woning 

Misschien heeft u nog nooit verhuurd, en vraagt u zich af hoe dit ter plekke gaat als u niet aanwezig bent. Wij kunnen u in contact brengen met professionele bedrijven die de klanten ontvangen en met hun uw vakantiehuis inspecteren bij aankomst en vertrek, zorg dragen voor het schoonmaken, linnen en zelfs voor eventuele kleine reparaties.

 


Meer informatie  

Wij geven u graag nadere toelichting over ons systeem, alsmede onze visie op de mogelijkheden tot verhuur aan de hand van onze ervaring. Wij houden hierbij het respect voor uw vakantiehuis centraal, met financiële zekerheid en de duidelijke voorwaarden die wij namens u aan de huurders bieden. Onze samenwerking bepaald uiteindelijk uw succes met het zorgeloos verhuren.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt, maar heeft u nog vragen?

U kunt ons 7 dagen per week telefonisch bereiken vanuit Nederland op 085-208 11 19 en vanuit België op 078-48 18 33. Of stuur ons een email naar info@azurselect.com

 

 POWERED BY ESTATEFY.COM