SGR

 
Azurselect is aangesloten bij de SGR onder nummer: 3.614
 
Regelmatig worden we in de media geconfronteerd met verhalen van mensen die online een vakantiehuis gehuurd hebben dat niet blijkt te bestaan, of van mensen die een vakantiehuis gehuurd hebben bij een reisbureau dat failliet is gegaan.
 
Boeken via de websites van Azurselect biedt u de zekerheid dat de door u betaalde gelden gegarandeerd zijn door de SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Dit geldt voor klanten woonachtig in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.
 
De SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgelden of zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald. Maar dit geldt alleen wanneer u boekt bij een reisorganisatie die is aangesloten bij de SGR!
 
Azurselect is aangesloten bij de SGR Stichting Garantiefonds Reisgelden onder nummer 3.614. U kunt dit zelf controleren via de website van de SGR, www.sgr.nl
 
Om te kunnen worden aangesloten bij de SGR dient een reisbureau jaarlijks de SGR inzage in hun boeken te verschaffen, alsmede een bankgarantie.
 
Alleen serieuze reisbureau’s en bemiddelaars zullen deze moeite nemen.
 
Boeken bij een SGR-reisorganisatie kost u niets extra, dus let u er altijd op dat u uitsluitend boekt via een bij de SGR aangesloten organisatie, want alleen dan heeft u zekerheid over uw vooruit betaalde geld.
 
Boekingen voor klanten uit het Verenigd Koninkrijk zijn ook gegarandeerd via de SGR. Bent u woonachtig in het Verenigd Koninkrijk en wilt u meer weten over de SGR Stichting Garantiefonds Reisgelden dan kunt u dit navragen bij de Civil Aviation Authority, Consumer Protection Group/ATOL
 
Klik hier voor de uitgebreide voorwaarden van de Garantieregeling.
 
Stichting Garantiefonds Reisgelden
Postbus 4040,
3006 AA  Rotterdam