Restaurants

Genieten van de Franse keuken...

Een vakantiehuis huren, wat is er aangenamer dan s' morgens naar de bakker te gaan om vers stokbrood en croissants te kopen, en dan lekker in de tuin van uw vakantievilla met uw vrienden en familie tegenieten van het ontbijt? Dat is genieten op zijn Frans! Voor de lunch lekker een Fruits de Mer of een Steak Tartare in een van de vele strandclubs, en voor het diner kiezen uit de BBQ van het vakantiehuis, of je laten verwennen in een van de sterrenrestaurants. In St. Tropez vindt u zelfs het 3-sterren restaurant La Vague d'Or in hotel Residence de la Pinede op de Plage dela Bouillabaisse waar chef Arnaud Donckele de scepter zwaait. U kunt er terecht tussen 19 April en 13 Oktober. Maar ook voor een bescheidenere beurs zit u eerste klas aan de Cote d'Azur.

 

Is het u ook opgevallen dat een goed glas Franse wijn veel lekkerder smaakt als je hem drinkt op een terrasje in Frankrijk? Ongeveer 75% van de wijn die wordt geproduceerd aan de Coted'Azur is rosé, maar er worden ook witte en rode wijn geproduceerd. In Gassin, op ongeveer 10 kilometer van St. Tropez vindt u Chateau Minuty, een domein van 70 hectare, dat zeker hetbezoeken waard is. De wijn die zij produceren hebben het predikaat cru classé, hetgeen alleen maar toegestaan is voor wijnen uit de Bordeaux en Provence regio. Als alternatief voor eendagje strand of zwembad is een bezoek aan een wijngaard aan te raden, en u treft er verschillende aan in de buurt van uw vakantiewoning. 
 

 
 

De Wereldberoemde Franse keuken en wijnen....

Vanuit uw vakantiehuis is in Frankrijk altijd op korte afstand een goed restaurant te vinden. Azurselect biedt u al ruim 15 jaar een riant aanbod luxe vakantievilla's en vakantiehuizen in St. Tropez, Saint Maxime en andere prachtige dorpen in deze streek waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd of een goed glas wijn. St.Tropez, Les Issambres, Nice, Antibes, St. Aygulf, Ste. Maxime, Plan de la Tour, Grimaud, Montaroux, Mandelieu, Frejus, Ramatuelle ,Gassin, Grasse, Cannes, verhuur van vakantiewoningen, vakantiehuizen en luxe vakantie villa's met prive-zwembad in Frankrijk, Provence - Côte d'Azur, Vakantiehuis, Vakantiehuizen, Frankrijk, Provence Côte d'Azur, vakantiehuis Frankrijk, vakantiehuisje, vakantiewoning.POWERED BY ESTATEFY.COM