FREJUS

Bezoek en ontdek Frejus er is geen tweede plek als deze

Aantal Gasten
Aantal Gasten

ALLES WAT U moet weten over FREJUS

Frejus is een grote stad die is gelegen in het zuid-oosten van Frankrijk. Het is een gemeente in het district Var van de Provence-Alpes-Côte d'Azur gebied. De stad is populair onder toeristen en vooral in de zomer als gevolg van gunstige en aangename klimatologische omstandigheden. Het is een onsamenhangende stad die nog steeds bewaart nog enkele overblijfselen uit de Romeinse tijd. Een middeleeuwse stad en badplaats is ook opgenomen in de stad. Als gevolg van historische, artistieke en culturele waarden die ermee verbonden zijn, Frejus trekt toeristen uit de hele wereld. Ook zijn ontzagwekkende stranden, sportfaciliteiten en de prachtige zee zijn enkele van de belangrijkste toeristische attracties.

Vakantiehuizen te huur aan de FREJUS

Fréjus 

ID 1361903 van € 1 500
3 2 6

Vakantiehuizen te huur aan de FREJUS

Mooie bezienswaardigheden en attracties

Ontdek een selectie van de mooiste plekken en attracties in FREJUS

azurselect

Geschiedenis

De geschiedenis van de stad kan worden getraceerd tot 1035 en 1416 jaren waarin gegevens van de oorspronkelijke namen werden gevonden. Het werd genoemd als Julii in de oude tijden. De ijzertijd bewoond de stad tijdens de prehistorie. De overblijfselen van die leeftijd zou kunnen worden gevonden op de ommuurde heuveltop plekken. Oorspronkelijk werd de stad gesticht in de eerste eeuw voor Christus. Op dat moment, het vroeger een belangrijke stilstand op de Aurelian manier bij de stad die bekend stond als Forum Julii in 30 voor Christus een regeling voor veteranen van de 8 Legioen werd zijn. De aanleg van de haven werd ook begonnen in dezelfde periode door de Octavian. Het werd vergezeld door het brengen van gevangen schepen uit Sextus Pompey bij Actium door hem. Vanwege dezelfde reden, de stad werd de tweede grootste Romeinse poort na Ostia. Tot de val van Nero rond 69AD, bleef de stad een belangrijke marinebasis. Met het bezit van de stad door de bisschop Riculphe tot de 10e eeuw, verslechtering vond hier plaats. Ook de start van de moderne stad begon met dit. Constant barbaarse invallen maakte de toestand van de stad worse.The stad dan werd aangevallen door de Charles-Quint. Koning Henri II nam het commando van de stad tijdens de 16e eeuw. In 1707, werd Frejus aangevallen door Prince Eugene. Opnieuw verslechtering vond plaats in de stad met de sedimentatie van de haven. Ook was er afname van de bevolking in deze periode. De stad werd bezocht door Napoleon tijdens zijn terugkeer uit Egypte in het jaar 1799 en in 1814 tijdens zijn reis naar deporteren op Elba.

azurselect

Bevolking

Frejus heeft een totale bevolking van 52.389 in overeenstemming met 2006 volkstelling. De bevolkingsdichtheid is 510persq.km.

azurselect

Klimaat

Frejus geniet van warme en gematigd klimaat. In overeenstemming met Koppen en Geiger classificatiesysteem, wordt de stad geloofden CSA soort klimaat. De gemiddelde temperatuur en de jaarlijkse gemiddelde temperatuur is hier 14,5 ° C en 837 mm respectievelijk. Er zijn meer regen tijdens het winterseizoen in tegenstelling tot het zomerseizoen. De warmste en koudste maanden van het jaar zijn juli en januari navenant. Deze maanden gemiddelde temperatuur van 22,1 ° C en 7,7 ° C in die volgorde. Het hele jaar door is er variatie van 14,4 ° C in de gemiddelde temperaturen. De maanden november en juli zijn de natste en de droogste degenen respectievelijk. Deze ontvangt 118mm en 12mm van de gemiddelde neerslag dienovereenkomstig. Deze maanden verschil van 106mm in hun respectieve gemiddelde neerslag. Voor meer informatie over het klimaat volg deze link Climate

ALLES WAT U moet weten over FREJUS

Frans, Mediterraan, Europees

andere ray'son
andere ray'son

37 Quai Marc Antoine, 83600 Frejus, Frankrijk

+33 4 94 17 11 21

http://www.autresrayson.com

Frans

In Mam's
In Mam's

71 Boulevard de la Liberation, 83600 Frejus, Frankrijk

+33 6 34 65 19 00

https://www.facebook.com/Chez-Mams-Restaurant-864989596905426

Mediterrane, Europese

Suki sushi
Suki sushi

1037 Avenue de Lattre de Tassigny, 83600 Frejus, Frankrijk

+33 4 94 51 35 58

http://www.sukisushi.eu

Klik hier voor meer restaurants

Een kleine selectie uit onze vakantiehuizen

Hotel Cap RivieraTourists zijn op hun gemak voelen om de kwaliteit te huur in Frejus te vinden. Ze kunnen huren van luxe villa's en kwaliteit vakantiewoningen in Fréjus. Ook is er de levering van vakantiewoningen in Fréjus. Ook kunt u huren accommodatie in Frejus heel gemakkelijk. De grote hotels in de stad zijn La Marina, Hotel Le Flone en Hotel Cap Riviera.

Fréjus 

ID 1361903 wekelijks € 1 500
3 2 6
FREJUS

video over FREJUS

BEKIJK VIDEO

beoordelingen voor FREJUS