Beheer en onderhoud

Huis beheer & schoonmaken ...

Heeft u een vakantiehuis of villa en wilt u gebruik maken van onze management diensten zoals onderhoud, schoonmaak en ontvangstservice dan zijn wij u graag van dienst. Diverse van onze kantoren bieden een verhuur service, in het geval wij deze service niet in de omgeving van uw huis hebben, werken wij nauw samen met betrouwbare partners die deze taak kunnen uitvoeren. Management taken kunnen bestaan uit het voor u incasseren van de maandelijkse huur bij lange termijn verhuur, het laten onderhouden van uw tuin en/of zwembad, het ontvangen van uw huurders met optioneel linnenhuur en de schoonmaak service. Kortom een totaal pakket aan diensten die het mogelijk maken uw huis volledig en zorgeloos te laten functioneren, zonder dat u er omkijken naar heeft. U kunt van al deze diensten gebruik maken, of eventueel selecteren welke u zelf wenst te verrichten en welke u aan ons wilt overlaten. Deze diensten zijn alleen beschikbaar indien wij uw huis voor vakantie- of lange termijn in de verhuur hebben. Ons bedrijf maakt u graag een vrijblijvende aanbieding, wij kunnen naast alle bovengenoemde diensten uiteraard zorgen voor vakantie- of lange termijn verhuur van uw woning via onze sites en ons netwerk.

 


Het beheer van uw woning ...

Indien u een woning in Spanje heeft maar zelf niet het hele jaar aanwezig bent, of geen tijd heeft het beheer zelf uit te voeren dan kunnen wij dit van u overnemen. Mocht u besluiten uw woning voor langere termijn te verhuren dan krijgt u te maken met maandelijkse huurinkomsten, waarvan u misschien wilt dat wij deze voor u incasseren. Daarnaast wilt u misschien dat ons team controle houdt op uw woning. Sommige van onze kantoren kunnen u deze services aanbieden. Heeft u belangstelling voor vakantieverhuur- of lange termijn verhuur management dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Het voordeel voor u als eigenaar en verhuurder is dat u probleemloos kunt verhuren, en wij de zorgen voor een groot deel van u overnemen. Ons team doet namens u de communicatie met uw huurder(s) en u heeft bij ons een vaste relatiemanager die uw woning kent en die uw aanspreekpunt is.

 


Het ontvangen van uw gasten ...

Bij vakantieverhuur kunnen wij een ontvangstservice aanbieden. Dit betekent dat wij uw sleutels hebben, en dat we de huurders bij de woning ontvangen en met hun zowel bij aankomst als bij vertrek uw woning inspecteren om te controleren of alles in orde is. Mocht er ergens onderhoud of reparatie nodig zijn dan stellen wij u daarvan op de hoogte, en kunnen desgewenst de reparatie uit laten voeren. Mocht er tijdens de verhuur iets gebroken zijn door schuld van de huurder dan zal onze relatiemanager u hiervan op de hoogte stellen, en indien nodig regelen dat dit met de borg wordt verrekend.

 


Schoonmaak en linnen service ...

Bij een aantal van onze kantoren hebben wij de mogelijkheid een schoonmaak en linnen service voor uw woning te verzorgen. Onze schoonmaakdienst zal dan uw woning schoonmaken, en indien wij ook het linnen verhuren, dit wisselen en uw huis voorbereiden voor de nieuwe gasten. Van deze dienst kan uitsluitend gebruik worden gemaakt als wij ook uw woning verhuren; wij bieden de schoonmaakdienst alleen aan bij vakantieverhuur en eventueel bij de eerste aankomst van een lange termijn verhuur. Op verzoek zijn er ook afspraken te maken voor een tussenschoonmaak in geval van vakantieverhuur voor meerdere weken. Afhankelijk van de locatie van uw woning kunnen wij met u de mogelijkheden doornemen.

 


Onderhoud tuin en zwembad ...

Indien u een tuin en/of zwembad heeft zult u deze niet alleen willen laten onderhouden, maar u wilt bijvoorbeeld ook toezicht houden op de kwaliteit van uw zwembadwater. Door de combinatie van schoonmaakdienst en onderhoud van uw tuin en zwembad heeft u de garantie dat dit onderhoud goed en vakkundig gebeurd.

 


Calamiteiten tijdens de verhuur ...

Het kan altijd voorkomen dat tijdens de verhuur in uw woning iets stuk gaat, dit kan variëren van een zwembad pomp tot de wasmachine, koelkast etc. In het geval dat wij uw woning beheren vragen wij namens u offertes op en vragen uw toestemming om dit snel en vakkundig te laten repareren. Indien er huurders in uw woning aanwezig zijn is hierbij uiteraard spoed noodzakelijk en zal ons team dit met de hoogste prioriteit behandelen.

 


Kosten ...

Voor een aanbieding en overzicht van deze management kosten maken wij graag een afspraak met u. Een groot deel van de kosten zoals de schoonmaak bij verhuur en linnenhuur zullen door uw huurders zelf betaald worden. U bent uiteraard geheel vrij zelf te bepalen hoe u schoonmaak, onderhoud en linnen wilt regelen als u via onze websites verhuurd. De bovengenoemde services bieden wij optioneel aan. Wilt u via ons bedrijf uw woning voor vakantieperiodes, winterperiodes of lange termijn verhuren en gebruik maken van deze diensten neem dan contact met ons op.

 POWERED BY ESTATEFY.COM