Nachtleven

24-uur entertainment in Saint Tropez

Een vakantiehuis in de regio Sainte Maxime, Saint tropez of Cannes, aan de Cote d'Azur is geen gebrek aan vermaak tijdens de warme avonden en nachten. In 1956 maakte Roger Vadim de film Et Dieu Créa la Femme (En God Schiep de Vrouw) met zijn vrouw Brigitte Bardot. Deze film werd opgenomen in het toen nog onbekende vissersdorpje St. Tropez, waar Brigitte Bardot haar vakantievilla had. Het was ook in deze periode dat de broers Doudou en Frangy de bodega Papagayo openden. Het succes was onmiddelijk groot. Op het terras van Papagayo heeft u prachtig uitzicht op de haven, de toren en de stad Saint Tropez met zijn vele prachtige luxe vakantievilla's.

 

Wilt u zich s'avonds vermaken in het bruisende nachtleven, dan zijn er een aantal beroemde nachtclubs, zoals Les Caves in Le Byblos met de elektrische palmbomen en de lange rij wachtenden bij de ingang, of de VIP room waar u eerst lekker kunt genieten van de mediterrane keuken om daarna de dansvloer te delen met Giorgio Armani of Karl Lagerfeld die hier regelmatig gesignaleerd worden. Moe maar voldaan kunt u zich daarna terugtrekken in uw luxe vakantiewoning met privé zwembad om de batterij op te laden voor de volgende nacht. 

 

Ontdek de bruisende nachtclubs in St.Tropez...

Ontdek het nachtleven vanuit uw vakantiehuis aan de Cote d'Azur of andere regio's in Frankrijk. Azurselect biedt u al ruim 15 jaar een riant aanbod luxe vakantievilla's en vakantiehuizen in St. Tropez, Saint Maxime en andere practhige dorpen in deze streek waar u kunt genieten van het bruisende nachtleven zoals hierboven omschreven. St.Tropez, Les Issambres, Nice, Antibes, St. Aygulf, Ste. Maxime, Plan de la Tour, Grimaud, Montaroux, Mandelieu, Frejus, Ramatuelle ,Gassin, Grasse, Cannes, verhuur van vakantiewoningen, vakantiehuizen en luxe vakantie villa's met prive-zwembad in Frankrijk, Provence - Côte d'Azur, Vakantiehuis, Vakantiehuizen, Frankrijk, Provence Côte d'Azur, vakantiehuis Frankrijk, vakantiehuisje, vakantiewoning.POWERED BY ESTATEFY.COM