Winkelen

Winkelen in Cannes of St. Tropez...

Vanzelfsprekend kunt u volop winkelen aan de Cote d'Azur. Vanuit uw vakantiehuis of villa bent u zo in een van de beroemde winkelstraten van St. Tropez, Cannes of Nice. Maar niet alleen Cartier, Dior en Louis Vuitton zijn op korte afstand. Het dorpje Biot staat bekend om zijn mooie glaswerk, en u kunt er direct bij de glasblazerijen terecht om een uniek stuk aan te schaffen. Pascal Guyot maakt prachtige stukken met schitterende kleuren. Controleer wel even op zijn website de dagen dat hij in zijn atelier werkt. Het dorpje Grasse is wereldberoemd om zijn parfums; er worden daar al vanaf de 18e eeuw parfums geproduceerd. Er zijn drie parfum bedrijven die u kunt bezoeken, Galimard, Molinard en Fragonard, waarvan Galimard zelfs is opgericht in 1747! 


Uiteraard kunt u er parfum kopen, en zelfs een eigen parfum ontwikkelen. Vanuit uw vakantiehuis bent u zo in St. Tropez, waar in 1927 Dhr. Bondini een bedrijf oprichtte waar schitterende leren sandalen met de hand worden gemaakt. Deze sandalen zijn zelfs vernoemd naar St. Tropez, namelijk Tropeziennes. U kunt terecht in het atelier aan de Rue G. Clemenceau van maandag tot en met zaterdag van 9.30-12.30 en van 14.30 tot 18.00. Op dinsdag en zaterdag is er in St. Tropez ook de ochtend markt Place des Lice waar u een grote variëteit aan producten kunt aantreffen. Wellicht goed te weten dat AzurSelect een vakantiehuis heeft op 5 minuten lopen van het centrum van Saint Tropez.

 

Alle bekende merken zult u vinden aan de Cote d'Azur

 

Wat is eer leuker als heerlijk uitgerust in uw vakantiehuis te gaan shoppen. Azurselect biedt u al ruim 15 jaar een riant aanbod luxe vakantievilla's en vakantiehuizen in St. Tropez, Saint Maxime en andere practhige dorpen in deze streek waar u heerlijk kunt flaneren en winkelen. St.Tropez, Les Issambres, Nice, Antibes, St. Aygulf, Ste. Maxime, Plan de la Tour, Grimaud, Montaroux, Mandelieu, Frejus, Ramatuelle ,Gassin, Grasse, Cannes, verhuur van vakantiewoningen, vakantiehuizen en luxe vakantie villa's met prive-zwembad in Frankrijk, Provence - Côte d'Azur, Vakantiehuis, Vakantiehuizen, Frankrijk, Provence Côte d'Azur, vakantiehuis Frankrijk, vakantiehuisje, vakantiewoning.POWERED BY ESTATEFY.COM