Wintersport

Chalets huren in de Franse Alpen...

Wintersport chalet huren in de Franse Alpen bij AzurSelect met zijn ongekende wintersport mogelijkheden, lees hier meer over de mogelijkehden. In Frankrijk treft u een aantal prachtige skigebieden, en op onze website treft u een aantal mooie vakantiehuizen en chalets aan in de Franse Alpen. Onder andere in de bekende dorpen Chamonix en Chatel, maar ook in minder bekende dorpen kunt u prima skiën, zoals bijvoorbeeld in St. Martin de Belleville. Chamonix ligt zowel op 15 kilometer afstand van de Zwitserse grens als op 15 kilometer afstand van de Italiaanse grens, en wordt gedomineerd door de Mont Blanc.

 


Er wonen ongeveer 10.000 inwoners permanent in Chamonix. In Chamonix treft u 108 kilometer aan pistes aan, onderverdeeld in 10 zwarte pistes, 20 rode pistes, 28 blauwe pistes en 2 gebieden voor nieuwe sneeuwsporten. Culinair is het ook een belevenis, naast genieten van raclette of fondue treft u er ook 2 Michelin sterrenrestaurants aan. Als u een combinatie wilt maken tussen een vakantie aan de Cote d'Azur en Skieen is Isola 2000 ideaal. Isola profiteert van een mediterraan klimaat. Het resort is zeer populaire bij de inwoners van de Cote d'Azur. AzurSelect heeft in diverse plaatsen in de Franse Alpen prachtige chalets te huur in diverse prijsklasse zoals het luxe Chamonix, maar ook chalets in Les Trois Vallées, Les Sybelles, Portes du Soleil, Paradiski.

 

Naar de Franse wintersport in uw eigen chalet ...

 

Wintersport chalets in de Franse Alpen in plaatsen als Chamonix, Isola 2000, Les Trois Vallées, Les Sybelles, Portes du Soleil, Paradiski. Azurselect biedt u al ruim 15 jaar een riant aanbod luxe vakantievilla's en vakantiehuizen in St. Tropez, Saint Maxime en andere prachtige dorpen in deze streek, maar ook wintersport chalets waar u meteen op de piste staat. St.Tropez, Les Issambres, Nice, Antibes, St. Aygulf, Ste. Maxime, Plan de la Tour, Grimaud, Montaroux, Mandelieu, Frejus, Ramatuelle ,Gassin, Grasse, Cannes, verhuur van vakantiewoningen, vakantiehuizen en luxe vakantie villa's met prive-zwembad in Frankrijk, Provence - Côte d'Azur, Vakantiehuis, Vakantiehuizen, Frankrijk, Provence Côte d'Azur, vakantiehuis Frankrijk, vakantiehuisje, vakantiewoning.

 POWERED BY ESTATEFY.COM